perjantai 17. helmikuuta 2012

Helmikuun kuulumisia

ROSOn johtokunta kokoontui Hemingway’siin perjantai-iltapäivänä 17.2. Kokouksen alussa vierailijana oli Rovaniemen sos.dem. työväenyhdistyksen puheenjohtaja Sulo Paksuniemi. Hän toimii myös sos.dem. valtuustoryhmän puheenjohtajana ja oli siten tullut kertomaan kunnallispolitiikasta ja –vaaleista.

Kunnallistoiminta vaikutti ROSOlaisten mielestä erittäin mielenkiintoiselta ja monipuoliselta. Kannustettiinpa johtokunnan jäseniä myös lähtemään kunnallisvaaliehdokkaaksi. Hyvien tuntemusten myötä vierailijoita pyritään kutsumaan ROSOn kokouksiin ja tapaamisiin jatkossa useamminkin.

Kokouksessa keskustelu kävi vilkkaana ja ideat kevään tapahtumista lentelivät. Helmi-maaliskuussa on aloiteiltama, jossa mietitään ja kirjoitetaan aloitteita Demarinuorten kevään liittokokoukseen. Kansainvälisenä naistenpäivänä 8.3. järjestämme tempauksen, jossa mahdollisesti jaetaan ruusuja. Seuraavalla viikolla tutustummekin maahanmuuttaja naisten toimintaan yhteistyössä Lapin Demarinaisten kanssa. Keväämmällä on tarkoitus käydä keilaamassa ja lumikenkäilemässä ilmojen salliessa.
Tarkempaa tietoa näistä luvassa myöhemmin.

TULEVIA VALTAKUNNALLISIA TAPAHTUMIA

9.-11.3. Tulevaisuuden Tekijät 1
Demarinuorten uusille jäsenille suunnattu kolmiosainen koulutuskokonaisuus. Se on erinomainen tilaisuus järjestötoiminnan ja politiikan perusteiden oppimiseen sekä uusiin tovereihin tutustumiseen.
Lisätietoa: http://www.facebook.com/events/359473404077345/

17.-18.3. SONK:n kevätpäivät
Lisätietoa päivitetään myöhemmin: http://www.sonk.fi/sonk/events/kevaetpaeivaet-1

16.-18. 3. Pohjois-Suomen Demarinuorten liittokokouskoulutus/seminaari Taivalkoskella
Ohjelmassa piirin strategian käsittelyä, liittokokouskäytäntöjä, poliittisten ohjelmien ja aloitteiden läpikäyntiä ja ideointia.
Lisätietoa: http://www.facebook.com/events/104713252986884/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti