keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Naisille todellinen tasa-arvo Suomessa ja maailmalla!

Häirinnälle nollatoleranssi

Vihjailua, vähättelyä, ehdotuksia ja jopa uhkailuja. Nainen saa usein tuntea olevansa työ- tai opiskelupaikalla muiden katseiden ja mielipiteiden sallittu kohde.

Sukupuolinen häirintä on kuitenkin kielletty laissa ja siihen puuttumiseen on olemassa keinoja. Häirintää on usein vaikea toteennäyttää ja määritellä. Missä kulkee sopivan käytöksen raja?

Työnantaja on kuitenkin velvoitettu puuttumaan häirintään työpaikalla. Häirintä aiheuttaa stressiä ja pahoinvointia uhrille mutta vaikuttaa myös työyhteisön ilmapiiriin. Sukupuolinen häirintä ei ole hyväksyttävää eikä sitä tarvitse sietää.


Kansainvälinen Naistenpäivä 8.3.2012

Arabikevät sen todisti: musliminaiset ovat muutakin kuin burkhaan piiloutuneita uhreja. He nousivat hallintojaan vastaan ja vaativat suureen ääneen oikeuksiaan kunnioitettavan. Arabikevät loi tilaisuuden rakentaa tasa-arvoisempi yhteiskunta.

Kansannousun huumassa kaikki vaikutti mahdolliselta, mutta nyt on pidettävä huolta siitä, että uudessa järjestyksessä naisten ääni kuuluu muuallakin kuin seuraavassa kansannousussa!

Kansainvälisen naistenpäivän teemana on osuvasti Ääni kaikille naisille!

Hyvää naistenpäivää!

Toivottaa,
Rovaniemen sosialidemokraattiset opiskelijat ja nuoret ROSO ry

roso.demariopiskelijat@gmail.com / rosolaiset.blogspot.com


------

Rosolaisia jakamassa naisille kortteja ja suukkoja. Kaikki yllättyivätkin iloisesti
pienoisesta lahjasta!

Enää muutama jäljellä.. Nopeasti 100 suukkoa menikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti