tiistai 17. tammikuuta 2012

Turku täyttyi tovereista

Vuoden ensimmäinen toverillinen tapahtuma, Demarinuorten Starttipäivät, järjestettiin 14.-15.1. Turussa. ROSO:sta tapahtumaan osallistui PJ Hannu ja allekirjoittanut. Osallistuin myös perjantain työmyyrätapaamiseen nuorisopiirien puheenjohtajistolle ja työntekijöille.


Lauantaina nuoret kampanjoivat torilla, jossa jaettiin vohveleita, kahvia, ilmapalloja sekä tietysti tietoa parhaasta presidenttiehdokkaasta. :) Tunnelmaa nostattivat musiikkiesitykset ja kansanedustaja Päivi Lipponen, joka piti kampanjoinnin jälkeen poliittisen tilannekatsauksen Työväentalolla. Sen jälkeen keskusteltiin kunnallisvaaleista sekä Demarinuorten liikuntapoliittisesta ohjelmasta, joka hyväksytään kevään liittokokouksessa. Iltapäivällä olikin liittokokousstimulaatio sekä kampanjakoulutusta. Ideat ja näytökset olivat mainioita! Illalla vietettiin yhdessä aikaa leikkimielisen kisailun muodossa. Jej, laulubattle oli minun suosikki!

Sunnuntaina käytiin pienryhmissä läpi Demarinuorten poliittista ohjelmaa, joka hyväksytään kevään liittokokouksessa. Pohjapapereihin olikin paljon uusia ideoita ja kommentteja. Pohjoisen toverit osallistuivat myös liittohallituksen kokoukseen ennen kuin kotimatka alkoi.
TULEVIA TAPAHTUMIA


SONK:n järjestöpäivät 28.-29. tammikuuta Helsingissä:
Ohjelmassa keskitytään järjestötoiminnan perusasioihin - Käydään läpi työväenliikkeen ja SONKin historiaa, pohditaan nykypäivän opiskelijapolitiikan tilaa kotimaassa ja kansainvälisesti sekä opitaan ja kerrataan yhdistystoiminnan perusteita. Ja vietetään aikaa tovereiden kesken! Hinta 22 €.

Lisätietoa: http://www.sonk.fi/sonk/events/jaerjestoepaeivaet

DAY-tapahtuma 11.2.-12.2. Aulangolla:
Se on yhteinen ay-puolen kanssa, luvassa ay-näkökulmaa yhdistettynä SDP:n sanomaan sopivassa suhteessa. Puhujina mm. valtiovarainministeri Jutta Urpilainen ja työministeri Lauri Ihalainen.

Lisätietoa: http://www.facebook.com/events/280236025356379/

- Maria-Riitta Järvelä (viestintä-ja tapahtumavastaava)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti