maanantai 23. syyskuuta 2013

Syksyn tärpit


Lähde Punapippurin listalle ehdokkaaksi ylioppilaskunnan edustajistovaaleihin! Punapippuri on vasemmistohenkinen lista, jossa on mukana demari- ja vassariopiskelijoita! Mukaan otetaan tietysti, vaikkei olisikaan kummankaan jäsen! Edarivaalit ovat 5.-6.11. Jos haluat ehdokkaaksi, ota yhteyttä Hannuun näin.


26.9. Johtokunnan kokous klo 18 alkaen Hannun ja Maria-Riitan luona Kiekerötiellä. Asialistalla mm. SONK:n liittokokous delegaatio, uusien ilta, edustajistovaalit ja Rovaniemen demareiden kunnallispoliittinen ohjesääntö.Tarkemman osoitteen saa Hannulta - tervetuloa mukaan!

SONK:n liittokokous on 16.-16.11. Tampereella – lähde ihmeessä mukaan! Ilmoittautumiset Hannulle hmalline(at)ulapland.fi viimeistään to 27.9.

4.10. Uusien ilta! Tervetuloa ihmettelemään ja kysymään! Pelaillaan lautapelejä klo 17 alkaen. Illan saatossa ideoidaan myös SONK:n liittokoukselle lähtettäviä aloitteita, joten illan aikana pääseen aidosti tutustumaan ROSOn tekemään polittiikkaan!
Aikaisemmin tehtyjä aloitteita löytyy täältä.

5.10. SONK:n opiskelijaverkostotapaaminen. Lisätietoa myöhemmin, mutta ilmoittele Hannulle jos haluat mukaan. 

11.-13.10. SONK:n edarivaali-ja mediakoulutus Voionmaalla Tampereella sekä Demarinuorten media-koulutus

1.-3.11. Nuorisopiirin syyspäivät Unarin-Luusuassa (90km Rollosta). Viikonloppuna pidetään syyskokous, jossa käsitellään talousarvio ja toimintasuunnitelma ensi vuodelle sekä valitaan uusi puheenjohtaja ja piirihallitus. Mahdollisesti käsittelyssä Pohjois-Suomi-ohjelma. Kyydit Rovaniemeltä järjestetään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti