torstai 26. syyskuuta 2013

Punapippurin uusien ilta / vaalivämmittely

Syksyn edustajistovaaleissa valitaan LYY:lle edustajisto päättämään meidän opiskelijoiden yhteisistä asioista. Käytetäänkö jäsenmaksurahat kunnollisen opintotuen ajamiseen vai vappujuhlien rodeo-härkään? Halutaanko me putkitutkintoja vai tilaa kriittiselle ajattelulle ja sivistykselle?

Punapippuri on vasemmisto- ja sosialidemokraattisten opiskelijoiden yhteinen edustajistoryhmä ja vaalilista, joka puolustaa punavihreitä arvoja. Haluamme tasa-arvoiset opiskelumahdollisuudet, tilaa omaehtoiselle toiminnalle ja monimuotoisille tapahtumille Rovaniemellä sekä yhteisöllisemmän yliopiston. Vastustamme kiristyviä vaatimuksia ja opiskelun muuttumista yksinäiseksi suorittamiseksi.

Tule maanantaina 30.9. klo 18 Kauppayhtiön takaosaan tapaamaan vanhoja & uusia punapippurilaisia & juttelemaan tästä kaikesta & muustakin. Jos kiinnostaa ehdokkuus, flaijereiden suunnittelu, kreisien kampanjaideoiden stormaus tai ihan vain samanhenkinen seura, tule tsekkaamaan meininki.

HUOM! Jos et pääse paikalle, mutta vaalityö kiinnostaa, ota yhteyttä vaalivastaavaan Ainoon (040 7534 784/aino.siren@gmail.com). Ehdokasasettelu päättyy ti 1.10. klo 15!

Tehdään yhdessä solidaarisempi vapautuneempi rennompi reilumpi kauniimpi avoimempi jännempi tasa-arvoisempi ylioppilaskunta & yliopisto & Rovaniemi & maa&ilma!


Lisätietoa: https://www.facebook.com/events/163495433855207/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti