keskiviikko 17. lokakuuta 2012

ROSO valloitti Pallastunturit

ROSOn syysvaellus suuntautui Pallastunturille 12.-14. lokakuuta. Mukana oli rosolaiset Hannu, Jouni, Linda ja Maria-Riitta sekä oululaiset vierailevat tähdet Miikka-Aukusti ja Jussi.

Ehdimme hyvin illaksi Työväen retkeilijöiden mökeille, jossa nostimme kaivosta vettä, lämmitimme mökin ja saunan. Ilta kuluikin saunoen ja jutustellen. Aamulla lähdimme juomaveden hakuun tunturiin. Sen jälkeen valloitimme huipun - Palkaskeron. Tuuli oli kova, mutta onneksi liike lämmitti. Palasimme kotaan lämmittelemään ja syömään eväitä - tietysti paistoimme makkarat.


Illalla pelasimme korttia, söimme hyvin ja saunoimme. Sunnuntaina oululaiset lähtivät mökin siivouksen jälkeen kohti kotia. Rosolaiset päättivät retkeillä vielä ajan kuluksi. Lähdimmekin huiputtamaan Taivaskeroa, Pallastuntureiden korkeinta kohtaa. Siellä oli sumua ja lunta, mutta tuulen puuttumisen vuoksi, oli lämmin. Ja taas palasimme kotaan syömään ja tulistelemaan. Kotona oltiin onnellisia, mutta väsyneitä.Kiitos kaikille osallistuneille!

Innostuttiin niin paljon, että tuleva sunnuntaina suunnataan Pyhätunturille. Jos haluat mukaan, ota yhteyttä Hannuun p. 040 553 2135.

P.S. Anna äänesi kuulua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti