tiistai 11. marraskuuta 2014

ROSOn Jouni Kauramaa ehdolle SONKin liittohallitukseen

Rovaniemen sosialidemokraattiset opiskelijat ja nuoret – ROSO ry esittää suurella ilolla Sosialidemokraattiset Opiskelijat SONK ry:n liittohallitukseen taiteiden ylioppilas Jouni Kauramaata.

Kauramaa on toiminut opiskelupaikkakunnallaan Rovaniemellä pitkään opiskelijapolitiikassa. Aikaisemmin Kauramaa on toiminut mm. edustajiston jäsenenä Lapin yliopiston ylioppilaskunnassa (LYY), ROSO ry:n varapuheenjohtajana, taloudenhoitajana ja aktiivisena jäsenenä.

”Jouni lähti ensimmäisenä opiskeluvuotenaan ehdolle edustajistovaaleihin Punapippurin listalle ja nousi loistavalla äänisaaliillaan LYY:n edustajistoon. SONKissa on käyttöä Jounin ennakkoluulottomalle ja rohkealle asenteelle", ROSOn puheenjohtaja Hannu Mällinen linjaa.

Kuvataidekasvatusta Lapin yliopistossa opiskeleva Kauramaa on opiskelujensa aikana päässyt näkemään pienen korkeakoulupaikkakunnan tuomat haasteet osastoissa tehtävälle työlle. Tämän kokemuksen hän haluaisi tuoda mukanaan SONKin liittohallitukseen.


”Liittohallitus kaipaa näkökulmia ympäri maata erinäköisistä ja -kokoisista opiskelijapaikkakunnista. Itse tuon ajatuksia pohjoisimmasta yliopistokaupungista, Rovaniemeltä – tietenkään unohtamatta omia sosialidemokraattisia arvojani. Olen lähikuukausina palannut vuoden mittaisesta opiskelijavaihdosta Japanista ja sillä on ollut suuri vaikutus omiin näkemyksiini. Etäisyys Suomeen ja hyvin erilainen ympäristö on vahvistanut ajatuksiani siitä, millaisista asioista tulee pitää kiinni suomalaisessa opiskelijapolitiikassa, sekä täsmentänyt visiota sen tulevaisuudesta. SONKissa on loistava aatemaailma, toimivia periaatteita ja tämän liikkeen kanssa on hyvä lähteä eteenpäin”, Kauramaa pohtii.

Lisätietoja:
ROSOn puheenjohtaja Hannu Mällinen, hmalline@ulapland.fi, 040-5532135
Jouni Kauramaa, etunimi.sukunimi@gmail.com, 050-4383344


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti